Combined Triple Congress in Tokyo ISPRES・TAAT・ISPRC October 17-19 2024


Was held under the chairmanship of Professor Kotaro Yoshimura.

He wanted the foreign delegates to have a taste of Japanese Food and culture. So the Faculty Dinner was held in a Japanese Restaurant, where the famous Sukiyaki was cooked in front of the quests. In Japan there is a deep-rooted culture, which comes from Sado (tea ceremony) called Omotenashi which means to whole-heartly look after quests, I think through out the congress Dr. Yoshimura fulfilled this Omotenashi. Viva Japan.

 

ISPRESTAATISPRCの合同三会議 20241017日〜19日東京にて開催、吉村小太郎教授の司会で行われました。彼は海外の学会参加者の方々にも日本の料理と文化を味わってもらいたいと考えました。そこで、ディナーは日本料理店で開催され、有名なすきやきが参加者の目の前で調理されました。日本には、茶道に由来する「おもてなし」という深く根付いた文化があり、これは参加者を心からお世話することを意味します。吉村教授は、会議全体を通してこの「おもてなし」を実践したと思います。日本万歳。